We were asked to transform a raw, full-floor space in a building in Manhattan’s Meatpacking District for a New York-based company. They sought an office that included both collaborative work stations and private rooms. We designed custom work stations that encourage communication and integrate living plant systems, pointing to the company’s commitment to the environment.
A series of discrete sliding doors allows for private meetings within the open-plan space. Polished concrete floors and floor-to-ceiling windows frame sweeping views of the city and bring a sense of refined professionalism to the entire office.
Key People
Stephen Brockman
Project Lead
Arthi Krishnamoorthy
Project Manager
Collaborators

Deborah Berke Partners

Architect, Interior Designer

Verdant Gardens Design

Landscape Design

Kohler Ronan Consulting Engineers

MEP Engineer

Drawings

Floor plan.